Welcome to Theorie Snel Halen

Taxi Trainings

DRIVING COURSE OVERVIEW

Taxi

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag gaan als taxichauffeur? Dan moet je natuurlijk eerst de taxi chauffeurskaart op zak hebben, Theorie Snel Halen helpt jou hiermee op weg. 

Bij Theorie Snel Halen kan je de taxi theoriecursus volgen met een zeer hoge slagingskans. Het CBR examengerichte taxi theorie cursus wordt gehouden in Amsterdam en Almere. Je wordt op een professionele manier stap voor stap door de taxi theorie cursus begeleid. Na de theoriecursus gevolgd te hebben, ga je aansluitend op dezelfde dag het CBR-examen afleggen en heb je de taxi theorie certificaat op zak.

Wat bieden wij jou?
Bij Theorie Snel Halen staat de service aan onze leerlingen bovenaan, daarom geven wij les in kleine groepen. Hierdoor krijgt elke leerling persoonlijk aandacht, waardoor je zelfverzekerd het CBR-examen ingaat. Verder krijg je tijdens de theoriecursus uitgebreid uitleg over de verschillende onderwerpen die van belang zijn voor het maken van het CBR examen. De uitleg wordt gegeven door deskundige en gecertificeerde docenten die jarenlang ervaring hebben met het geven van de cursussen. 

Tijdens de cursus wordt er een basisuitleg gegeven over het verkeer, nadat de basis sterk is wordt er veel geoefend met CBR taxi proefexamens en worden de vragen nader besproken. Verder krijgen de leerlingen veel tips en tricks om de vragen makkelijk te beantwoorden, hierdoor zijn de leerlingen goed getraind om het taxi CBR examen succesvol af te ronden!

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten dat je op tijd bent, goed meedoet tijdens de cursus, voldoende beheersing hebt over de Nederlandse taal en het huiswerk doorneemt dat je van ons krijgt. Voldoe jij aan de eisen, dan is de kans 97% om in één keer te slagen voor je taxi theorie.

Hoe ziet het examen eruit?
Het taxi vakbekwaamheid theorie-examen duurt 60 minuten en bestaat uit 40 vragen. De opbouw van het taxi examen is als volgt: 28 vragen, dan 2 cases met ieder 5 vragen en als laatste 2 vragen over de Routiq maxi Nederland. Je bent geslaagd als je 32 of meer vragen goed heeft beantwoord.

De vragen worden gesteld aan de hand van verkeersituaties en jij moet je continu inleven als de taxichauffeur. Verder krijg je ook tijdens de taxi theorie-examen vragen over jouw kennis van de wet- en regelgeving, gewenste houding en gedrag en communicatie met klant en hulpdiensten.

Get Registered Now
special economic zone sez
commercial property
Register Immediately